Vest-Sverige er full av skjønne spenstige dyreparker og fornøyelsesparker som forgyller feriedagene til barnefamilien! Kyst, skog og storby rammer det hele inn.

Nordens største fornøyelsespark – Liseberg

Liseberg er Gøteborgs hovedattraksjon for barna. Her venter blomstrende parker, underholdning og massevis av barer og spisesteder. Pluss et 40-talls spennende kjøreattraksjoner; velg og vrak mellom pariserhjul, radiobiler og berg- og dalbane, karuseller og klissvåte opplevelser som Flumride – alt sammen midt i Gøteborg sentrum!

Nordens Ark – dyrepark for truede dyrearter

Nordens Ark i Bohuslän er helårsåpen, og ligger ved fiskesamfunnet Smøgen. Her møter ungene amurtiger, panda og snøleopard, pluss et 80-talls andre tropiske, eksotiske og nordiske utrydningstruede dyrearter. Bli med på sightseeing eller ta den 3 kilometer lange spaserturer gjennom parken alene; etter møtet med blant annet elg og ulv venter en bondegård der de minste kan bli med på mating av geiter, hester, høner, kuer og griser. Rakk du ikke alt? Nordens Ark har et eget hotell!

Skara Sommarland – Skandinavias største vannpark!

Skara Sommarland ligger mellom Skara och Skövde, og byr på Niagarafalls, kunstige strender og Europas høyeste fritt fall! I tillegg til 4 millioner liter vanneventyr, byr fornøyelsesparken på tivoli med karuseller og berg- og dalbaner pluss fartsfylte Motorland og Lekeland. Piratøya er et av høydepunktene – vel i land venter fossefall, vannkriger og jetstråler. Overnatting? Skara Sommerland har en egen campingplass med 500 oppstillingsplasser, 300 hytter og leiligheter. Med andre ord – feriesuksessen er rett rundt hjørnet!

Les mer om Vest-Sverige her