Campingferie i Sverige kan bli magisk!

Noen campingplasser ligger i havgapet, andre idyllisk til på landet. Og mens noen befinner seg på øyer omgitt av glitrende hav på alle kanter, er andre igjen plassert på fjelltopper. Naturen er ren og vakker, og til tider bærer den også preg av spennende villmark!

Med nærhet til naturen finnes det mange muligheter for en aktiv ferie. Fiske i innsjøene, kanoturer i elver og sjøer, stier og sykkelturer for å nevne noe. For ikke å snakke om alle strender og basseng hvor du kan slappe av. Mange campingplasser har lister på aktiviteter i nærheten.

I Sverige finnes det nærmere 1000 campingplasser!

Mange av campingplassene tilbyr hytter til utleie, topp servicetilbud og mange har også samarbeid eller egne barneklubber som sørger for å holde barna i aktivitet når man som foresatt kanskje har lyst på litt egentid. Flere av campingplassene i Sverige holder åpent året rundt. Også i nærheten av storbyene som for eksempel Stockholm, Gøteborg og Malmø ligger det flere campingplasser. For familier er mulighetene nesten uendelige. Og vil du fylle ferien med aktiviteter som padling, fiske, vandring og sykling har campingplassene mange egne tilbud og samarbeidspartnere som kan hjelpe deg å finne det som passer deg og dine.

Kanskje kan kartet vårt nederst på siden være starten på planleggingen av sommerferien i Sverige?

Husk campingkortet!

SCR Svensk Camping har ca 450 campingplasser som medlemmer i sin organisasjon. For å campe på plasser som er medlem av SCR Svensk Camping, er kortet Camping Key Europe lurt å ta med seg. Kortet gjør inn- og utsjekking fra plassene raskere, rommer en flott ulykkesforsikring og smarte rabatter fra en rekke aktører. Dersom du tar ferje mellom Tyskland og Sverige eller Danmark og Sverige, gir kortet også rabatt på ferjeturen. Les mer om kortet her

Les mer om Sveriges mange campingplasser her og finn inspirasjon blant SCR`s mange campingplasser, tre utvalgte campingplasser til høyre og mange andre i kartet nedenfor.