Vil du kjenne pulsen på Sveriges natur? Fra regionen Skåne i sør til Lappland i nord ligger 450 av SCR Svensk Camping sine campingplasser som perler på en snor bortover! Mange av dem har isolerte hytter, topp fasiliteter og egne barneklubber som holder barna aktive dagen lang.

Camp ved kysten, på øyer, i storbyer, villmarken og på fjelltopper

Sveriges natur er magisk variert; naturen er ren og vakker, og til tider bærer den også preg av spennende villmark! Mens noen campingplasser ligger i havgapet, ligger andre idyllisk til på landet. Og mens noen befinner seg på øyer omgitt av glitrende hav på alle kanter, er andre igjen plassert på fjelltopper. Vil du fylle ferien med aktiviteter som padling, fiske, vandring og sykling? Klikk deg inn på camping.se, drøm deg bort i det fantasiske utvalget og planlegg ferien i dag!

Velg mellom over 10.000 campinghytter i Sverige

Stikkord er valgfrihet! Legger du campingferien til Sverige kan du kort og godt velge mellom topp plasser ved kysten, skjærgården, i villmarken, på fjellet, i dype skoger og ved vakre innsjøer. Men glem for alle del ikke storbyene heller – både Gøteborg og Malmø klinker til med supre campingplasser så og si ved sentrumsgatene! Og med totalt over 10.000 campinghytter fra Björkliden i nord til Löderup i syd, er det lett som en plett å nyte campinglivet selv om du ikke eier egen vogn eller bobil også.

Camping Key Europe – campingkortet med mange fordeler

For å campe på plasser som er medlem av SCR Svensk Camping, trenger du kortet Camping Key Europe. Kortet gjør inn- og utsjekking fra plassene raskere, rommer en flott ulykkesforsikring og smarte rabatter fra en rekke aktører. Dersom du tar ferje mellom Danmark og Sverige, gir kortet også rabatt på ferjeturen. Kortet kjøpes på camping.se og på campingplassene tilknyttet SCR Svensk Camping.

Sverige – attraktivt campingland året rundt!

Mange av de svenske campingplassene holder åpent året rundt, og med vinterisolerte hytter blir saken enda enklere. Har du lyst til å kombinere campingferien med jakt, sykling, padling, vandring og fiske? Sesongen for sporty friluftsaktiviteter i Sverige starter tidlig på våren og varer til langt på høst. Går du for glitrende innendørsaktiviteter som badeland, museum og opplevelsessenter varer den selvsagt enda lenger! Det beste er selvsagt at det alltid fins en campingplass i nærheten av attraksjoner og sporty aktiviteter – klikk deg inn på camping.se og finn plassen som passer deg og dine behov best!