Ute etter en lyrisk shoppingopplevelse? Reis til Malmø der du velger fritt mellom å rusle i koselige handlegater, handle stort på eksklusive kjøpesenter og ta et dypdykk inn i den eventyrlige Saluhallen Höganäs!

Glitrende shopping i Malmø

Malmøs mange shoppingmuligheter inkluderer blant annet torgmarkeder, loppemarked, flere kjøpesenter og lange handlegater i sentrum med både svensk design og internasjonale merkevarer. Dessuten er det alltid spennende å gå på oppdagelsesferd i sidegatenes små og store lokalforretninger med blant annet kunsthåndverk og nytt design.

Innendørs på kjøpesenteret Emporia

Alt på ett sted? Det gigantiske kjøpesentret Emporia ligger i bydelen Hyllie og frister med over 200 butikker. Fordelt på tre etasjer finner du et komplett utvalg av absolutt alt hva hjertet måtte begjære, og opplevelsen krydres med internasjonal atmosfære, en rekke spennende restauranter og kafeer pluss hyppige kulturarrangement og en egen park på taket.

Shopping i Malmø sentrum – Södergatan og Södra Förstadgatan

Shopping i sentrum? Sett kurs for strøket mellom Södergatan og Södra Förstadgatan først som sist! Ikke bare byr de sjarmerende smågatene på et bredt utvalg av skjønne spesialforretninger, kunst-, designbutikker; strøket er nemlig rammet inn av historiske bygninger, vakre torg og kirker som lar deg virkelig kjenne pulsen på Malmø by!

Saluhallen i Höganäs

Lyst på en helt spesiell shoppingopplevelse der mat står i sentrum? Höganäs Saluhall har holdt dørene åpne siden 1935, og er en turistattraksjon uten sidestykke. Her får du smake, dufte, titte og handle alskens lokale delikatesser – og det til en lav pris. Har du sans for blide handelsmenn med ekte kjærlighet for mat, gjør du klokt i å sette kurs for Höganäs først som sist! Om du i tillegg elsker vakre, historiske bygninger, er du rett og slett kommet hjem.